Технології у виробництво

         14-15 листопада 2018 року завідувач проектно-конструкторського відділу Володимир Олександрович  Боярчук взяв участь у відкритті першого на Закарпатті заводу з виробництва палинки – міцного алкогольного напою на основі плодово-ягідної сировини. Підприємство розташовано біля м. Ужгород. Розробниками технологічної частини робочого проекту та проведення наукового супроводу з питань виробництва палинки були співробітники  ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод». Технологія та встановлене обладнання мають завершений цикл виробництва і відповідають сучасним світовим вимогам. Алкогольний  напій виробляють з восьми видів дистилятів: яблучного, сливового, грушевого, черешневого, айвового, абрикосового, виноградного і фруктового, як суміші з різних видів фруктових дистилятів.