новини
Актуальні питання у сфері стандартизації обговорено на черговому
засіданні Технічного комітету ТК 64
14-15 листопада 2018 року завідувач проектно-конструкторського відділу Володимир Олександрович Боярчук взяв участь у відкритті першого на Закарпатті заводу з виробництва палинки – міцного алкогольного напою на основі плодово-ягідної сировини. Підприємство розташовано біля м.Ужгород.
Важлива вершина наукового Олімпу
Спеціалізована вчена рада К 26.378.01 Інституту продовольчих ресурсів НААН прийняла рішення щодо присудження наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.05 – технологія цукристих речовин та продуктів бродіння завідувача відділом технології продуктів бродіння та мікробного синтезу Процан Наталії Вікторівні на підставі публічного захисту дисертації «Удосконалення технології спиртової бражки з жита»...
Вийшла з друку наукова стаття
Вийшла з друку наукова стаття "Особливості обліку спирту етилового денатурованого" авторів: Кизюн Г.О., Міщенко О.С., Бей Р.В., Олійник С.І., Можаровська А.А. у науковому фаховому виданні «Цукор України», № 3(145) за 2018 р, С. 9 – 11.
У статті наведено особливості обліку спирту етилового денатурованого та визначення істинного значення об’ємної частки етилового спирту з урахуванням вмісту денатуруючих добавок.
Висока оцінка діяльності Технічного комітету ТК 64 "Спиртогорілчані вироби. дріжджі" Національним органом стандартизації UAS
У рамках тижня метрології та стандартизації, Національним органом стандартизації UAS ДП «УкрНДНЦ» була проведена IIІ Міжнародна науково-практична конференція «Інфраструктура якості: перспективи та тенденції розвитку», у якій взяла участь відповідальний секретар Технічного комітету 64 «Спиртогорілчані вироби, дріжджі», учений секретар ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод» Олійник С.І